Yord herfst logo
Home      Zoeken      

    Geen zin meer in Madonna

    AMSTERDAM - Mensen lachen erom: vriendelijk, beetje spottend, smalend soms. Ze roepen luid halleluja, pakken een folder aan of gaan zelfs in gesprek. Over Madonna óf Jezus. De aanwezigheid van zingende, biddende christenen bij de ArenA doet iets met de vele, vele Madonnafans. „We hoeven alleen maar te zaaien, God geeft de wasdom.”

    Schreeuw om Leven bij de ArenA

    Schreeuw om Leven bij de ArenA


    Maandag, 17.00 uur. De Amsterdamse voetbaltempel -symbool van het moderne heidendom- schittert in de late middagzon. Voor ingang J drommen honderden mensen samen, ondanks het feit dat de stem van de omstreden Amerikaanse popster nog uren zal zwijgen.

    Bij ingang G is het nog drukker. Hier en daar brengt iemand de wachttijd door op een luchtbed. ”Enjoy the show!” schreeuwt een reclamebord. Even verderop: ”Let op! Valse kaarten in omloop”. Ronduit ernstig is de boodschap van de Bond tegen het vloeken: ”Een vloek stoort”. Niemand van de wachtenden gaat ongewaarschuwd naar binnen.

    Lees het hele artikel op www.refdag.nl 
    Lees meer over Madonna in het dossier Popmuziek

    Reacties (3)

    slimblondje
    bezorger
    Quote bericht
    aantal posts:31

    ik vind echt dat we moeten doorgaan met te laten merken dat we er tegen zijn!!! di is echt verkeerd!! spotten met het offer dat Christus ons gegeven heeft kan gewoon niet!!!!
    Annemieke
    bezorger
    Quote bericht
    aantal posts:10

    Ik vin ut egt hil raar van Madonna maar ze moeten door gaan met protesteren tegen Madonna
    ForLife
    journalist
    Quote bericht
    aantal posts:2239

    Ja.